Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці підтвердили розробку електромобіля BMW i4

За офіційною інформацією вже у 2020 році компанія BMW планує презентувати повністю електричний седан під індексом i4. Нова модель конкуруватиме з представником американського автопрому Tesla Model S. Поки що відомо, що запас хода BMW i4 без підзарядки складатиме біля 650 км і це навіть більше ніж у будь якого іншого серійного електромобіля.

BMW i4 базується на концепті iVision Dynamics, яка була продемонстрована на минулорічному автосалоні у німецькому місті Франкфурт. Багатьом експертам здалося, що новачок позиціонується як чотири дверне купе та в майбутньому посяде місце між моделями i3 та i8. Стилістика в якому виконано BMW i4 дає чітке уявлення про майбутній вигляд всього модельного ряду компанії.

    

Екстер'єр моделі i4 має досить аеродинамічні пропорції. Дизайнери, які працювали над цим проектом кажуть, що до серійного виробництва дійде до 90% деталей кузова які ми побачили на автосалоні. Плавні лінії кузова вдало доповняють вузькі блоки світлодіодної оптики та величезна панорамна стеля. Але основні розмови точилися навколо силової установки, яка працюватиме під капотом цього електромобіля. Скоріш за все мова йде про модернізований електромотор від BMW i3. Орієнтовна потужність агрегату нового i4 складатиме біля 200 к.с. Сучасне покоління літій іонних батарей нарешті зможуть забезпечити пересування транспортних засобів на відстані понад 500 км. 

Зазирнути до салону нового BMW i4 до цього часу нікому не вдалося тому казати про стиль інтер'єру та матеріали оздоблення поки зарано. Втім, зрозуміло одне - панель приладів та інформаційно-розважальна система будуть інтегровані в торпедо та отримають цифрові екрани з високою роздільною здатністю.    

Орієнтовна вартість базової версії BMW i4 на європейському ринку складатиме неменше ніж 50 тисяч євро. З нетерпінням очікуємо цю модель у продажу, адже гонитва за лідерство на ринку електрокарів тільки розпочалася... 

 

 

23.03.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці підтвердили розробку електромобіля BMW i4

Політика конфіденційності